AKTUELLT

Trädgårdsdesign
Hösten och vintern är en perfekt tid att planera trädgården. Vår vision är att skapa trivsamma trädgårdar som passar dig, ditt hus och platsens unika förutsättningar. Vi som arbetar på Hummelbo trädgårdar är utbildade trädgårdsingenjörer och landskapsarkitekter med stor kunskap om växter och landskap. Vi är också medlemmar i Svenska Trädgårdsdesigners förening. 

Kontakta oss för ett möte i din trädgård!
Planteringstider
Visste ni att hösten är bästa tiden för plantering? Nu hinner växterna i lugn och ro etablera sig utan risk att torka ut. 
Här planterar vi i en stor slänt vid en entré. Slänten fylls med bla sandkörsbär, stefanandra, massor av prydnadsgräs och blommande torktåliga perenner. 
Trädgårdsdagen i Enköping 
Kom och träffa oss i vår monter i skolparken den 3 september kl 10-16. I samarbete med Familjen Grön säljer vi även utvalda växter, krukor och annat fint till trädgården.

  


Sensommar i trädgården 27 aug. kl 10-18

Tillsammans med Familjen Grön arrangerar vi ett trädgårdsevent i Uppsala i en privat trädgård som vi anlade förra året. Kom och inspireras till din trädgård och balkong i en härlig grön miljö. Vi säljer växter och utvalda föremål till trädgård och balkong och pratar gärna trädgård tillsammans med dig! 

100 kr inträde inkl. fika. (barn gratis)
Plats: Slånvägen 5A, Uppsala
Tid: 10-18

Läs mer på www.familjengron.com

Dags för beskärning  
Nu är våren äntligen på intåg och vår trädgårdsmästare har bråda tider med beskärning av fruktträd. Boka in nu! 


Nyanställning
Vi ser fram emot ett nytt härligt trädgårdsår! Just nu söker vi efter ny personal till säsongen 2016 som snart drar igång igen.

Sista ansökningsdatum är 2016-01-31. Skicka din ansökan till martin@hummelbo.se
Läs mer på gronajobb.se. Se länk nedan.

TRÄDGÅRDSANLÄGGARE

TRÄDGÅRDSMÄSTARE804